Verzenden & retourneren

LEVERINGEN

Alle leveringen van Mister Habitat worden verzorgd door onze eigen bezorger m.u.v de sierkussens deze worden geleverd door DHL. De leveringen zullen in beide gevallen tot aan de deur geleverd worden. Wij zullen u hiervan op de hoogte stellen. 

Leveringen zullen plaats vinden tussen de 1- 10 werkdagen.

Wij zullen altijd een leverafspraak* met je maken wanneer het jou uitkomt. Onze Mister Habitat chauffeur komt jouw woonwens namelijk persoonlijk leveren. * m.u.v sierkussens

 

BEZORGKOSTEN

Mister Habitat neemt de kosten voor verzending voor haar rekening.

*Hierop is echter 1 uitzondering. Indien wij een afspraak met u inplannen voor levering of retour door onze eigen chauffeur, en u bent niet thuis op het afgesproken moment, zijn wij genoodzaakt om voor een 2de levering bezorgkosten in rekening te brengen á € 25,-

Sierkussens zijn hiervan uitgesloten, deze worden kosteloos geleverd door DHL.

LEVERING DOOR DHL

U ontvangt een bericht van DHL met daarin de Track&Trace code. Ook ontvangt u van hen de datum en tijdsslot waarop het artikel geleverd zal worden. Vragen over leveringen welke door DHL geschieden kan u direct aan hen stellen middels uw Track&Trace code.

 

LEVERING DOOR ONZE EIGEN MISTER HABITAT CHAUFFEUR

Indien de levering door onze eigen chauffeur gedaan zal worden zullen wij hiervoor een afspraak met u inplannen. Hier zal u telefonisch of per e-mail over geïnformeerd worden. Onze Mister Habitat chauffeur maakt met u een bezorgafspraak op een door u geschikt moment. Dus altijd wanneer het u uitkomt.

 

RETOUREN OF RUILEN

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet blij bent met het bestelde product. Deze kan u dan in de originele verpakking en ongebruikt/beschadigd aan ons terugzenden. De kosten voor terugzending zijn voor rekening van uzelf. In het geval van een levering door onze eigen chauffeur dient u de retour zending bij ons aan te melden via [email protected]. Onze Mister Habitat vervoerder zal samen met u een datum en tijd plannen waarop het artikel retour gehaald kan worden. De retourkosten bedragen voor alle producten €35,- m.u.v. sierkussens. Deze kosten zullen verrekend worden met het terug te betalen bedrag. Sierkussens kan u retour sturen via Postnl of via DHL, de kosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Mocht u het artikel beschadigd ontvangen hebben neemt u dan contact met ons op via [email protected]. Wij zullen dan met samen met u bekijken hoe we dit kunnen oplossen.

 

VOORWAARDEN RETOURZENDING

Alle geleverde artikelen mogen binnen een zichttermijn van maximaal 14 dagen retour gezonden worden.

Indien de retourzending door ons ontvangen is, mits onbeschadigd en ongebruikt, ontvangt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op het door ons bekende rekening nummer.